Τρίτη 10 Ιανουαρίου 2017

Η ΖΩΗ ΔΕΝ ΕΊΝΑΙ ΓΥΝΑΙΚΑ

Είναι ψέματα πως η ζωή είναι γυναίκα.

Εάν ήταν γυναίκα δεν θα σε έπαιρνε μακριά μου.Θα σε άφηνε εδώ κοντά μου να μου χαϊδεύεις τα μαλλιά τις ώρες που λυγίζω και χάνομαι.Θα με άφηνε εκεί δίπλα σου να σε σφίγγω πάνω μου και να σε παρηγορώ τις ώρες που πονάς και είσαι  μοναχός.

Η ζωή είναι άντρας.
Ένας εγωιστής ,αλαζονικός άντρας που δεν βρήκε ποτέ την ευτυχία ,που τον προδώσανε πολλές φορές στην πορεία της ζωής του .Που καμία γυναίκα δεν στάθηκε κοντά του ,όλες τον  αφήσανε και εκείνος ορκίστηκε να εκδικείται κάθε μία απο εκείνες με το να της στερεί τον άνθρωπο που αγαπάει.

Η ζωή είναι παιδί.
Ένα παιδί μικρό που το εγκατέλειψαν οι γονείς του βρέφος σε κάποιο ίδρυμα και από τότε μισεί όλες τις γυναίκες σαν να ήτανε η μητέρα του.Τις θεωρεί όλες ένοχες και τις τιμωρεί απομακρύνοντας κάθε άντρα που αγαπάνε απο κοντά τους,επειδή εκείνο το μωρό  δεν το αγάπησε καμία.

Η ζωή είναι μια σκύλα..
Που κάποτε της πετάξανε σε ένα ρέμα τα μικρά της κουτάβια ,όταν τα γέννησε σε ένα χωριό γιατί κανένας δεν τα ήθελε στην αυλή του και στο σπίτι του.Έτσι και αυτή τώρα έχει ορκιστεί αιώνια να δαγκώνει και να κομματιάζει ότι αγαπιέται πολύ και να στερεί την συντροφια του ενός ανθρώπου από τον άλλον.

Η ζωή είναι ένα χελιδόνι..
Που επειδή το έριξαν κάτω από την φωλιά  τα αδέλφια του μικρό ,χτύπησε και δεν μπόρεσε ποτέ να πετάξει ψηλά όπως τα άλλα πουλιά.Έτσι ορκίστηκε εκδίκηση και απο τότε γυρνάει απο φωλιά σε φωλιά και τις χαλάει για να μην βρει ποτέ κανένας την ηρεμία και την θαλπωρή ,όπως δεν την βρήκε εκείνο  όταν ήταν τυφλό.

Είναι ψέματα πως η ζωή είναι γυναίκα.

Εάν ήταν γυναίκα θα καταλάβαινε τι σημαίνει για μια γυναίκα να της παίρνουν από την αγκαλιά της εκείνον που αγαπά,να της τον εξαφανίζουν ,να μην ακούει ποτέ πάλι την φωνή του και να μην ξαναπεί το όνομα του.

Εάν ήταν γυναίκα η ζωή θα λύγιζε στην μέση του δρόμου,θα έφευγε χωρίς το λάφυρο της αγκαλιά και θα πνιγότανε στα ίδια της τα δάκρυα μόλις αντιλαμβανόταν τι κακό είχε προκαλέσει.

Εάν η ζωή ήτανε γυναίκα θα είχε θανατωθεί.

Θα είχε κρεμαστεί από ένα δέντρο..

Θα είχε πέσει σε ένα βαθύ ποτάμι..

Δεν θα συνέχιζε να χωρίζει δύο ανθρώπους που αγαπιούνται σαν να είναι φύλλα στον άνεμο που σκορπάνε στο τελευταίο φύσημα και χάνονται.

Εάν η ζωή ήτανε γυναίκα δεν θα είχε γεννήσει άλλες γυναίκες να μην ζήσουνε αυτόν τον ανείπωτο πόνο.

Μπέττυ Κούτσιου 

Η ΖΩΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΓΥΝΑΙΚΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου